160108DG1

Digital Greenhouse

Fit out works continue at the Digital Greenhouse Guernsey in preparation for the opening later this month. To allow flexibility, we have designed a series of tables, benches and screens that can be moved and adapted to suit the required use. Various designs are CNC routered into the surface to relate to the digital emphasis on the working space, with a modular clamp system and powder coated framework providing a robust yet slender structure to maximise the internal flow of light into the deep footprint of the building. Finished photos to follow soon.

http://www.dlm.gg/admin/wp-content/uploads/2016/01/160108DG2.jpg
http://www.dlm.gg/admin/wp-content/uploads/2016/01/160108DG3.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>